“Militar pentru o zi” cu SCORPIONII GALBENI

    În acordurile semnalului gornistului “Apelul Solemn” și al regretelor elevilor privind durata scurtă a zilei de ieri, a fost finalizat proiectul “Militar pentru o zi” desfășurat în 17.10.2016 la Batalionul 32 Infanterie “Mircea” din Timișoara.

    Bucuria micilor camarazi ai noștri, a fost amplificată de primirea Atestatului de participare la instrucția Scorpionilor Galbeni. Comandantul Batalionului 32 Infanterie “Mircea” a recompensat cu această ocazie și pe cei mai buni trăgători cu armamentul de calibru mic la ședința de tragere organizată în Poligonul Automatizat Chișoda. Trofeele au fost adjudecate de elev Hreniuc Iulia la grupa fete și de Secoșan Ovidiu la grupa băieți.

    Totodată comandantul Scorpionilor Galbeni a mulțumit Inspectoratului Școlar Județean Timiș și a reiterat importanța unor astfel de activități în inițierea tinerilor pentru practicarea interactivă a întâlnirilor cu militarii batalionului. Obiectivele constând în continuarea lecțiilor de istorie avute la clasă cu exemple de patriotism ale militarilor din urbea Timișoreană și totodată descoperirea de către tineri a spiritului, valorilor și crezului militarilor Batalionului 32 Infanterie “Mircea” în dorințele și sacrificiile lor, în contextul pregătirii continue, pentru a răspunde PREZENT la toate misiunile încredințate în sprijinul poporului român și al păcii în lume, oriunde ar fi nevoie de ea.

    ANTRENEAZĂ-TE CUM VEI LUPTA ȘI ÎNVAȚĂ CUM VEI PROFESA, a fost îndemnul rostit de colonel Daniel Pop, pentru toți camarazii mici și mari din frumoasa familie a Batalionului 32 Infanterie “Mircea”.