"Când plecăm, lăsăm aproape totul acasă, luăm cu noi doar dorul de familie și de tot ceea ce iubim! Luăm cu noi o carte...

  Publicat pe 11.03.2018 08:49

  "Când plecăm, lăsăm aproape totul acasă, luăm cu noi doar dorul de familie și de tot ceea ce iubim!

  Luăm cu noi o carte de rugăciuni, fotografii cu copiii, cei mai superstițioși iau obiecte ce cred ei că le poartă noroc, majoritatea dintre noi au căni sau perne personalizate cu chipul celor iubiți.

  În prima misiune am luptat cu dorul de o femeie minunată, în a doua lupta a fost și mai grea, visam cu ochii deschiși la căminul unde mă așteptau acasă și femeia minunată și un băiețel rupt parcă din basme.
  Acum, a treia misiune înseamnă zâmbetul de fiecare seară, atunci când, la sfârșitul zilei, vorbesc cu familia ce este și mai mare, între timp băiețelul rupt din basme a dobândit un frățior! Căpitan Florin Jianu, comandantul Companiei 2 Protecția Forței "Lions"

  "Nu ține de superstiție, dar în toate misiunile am purtat cu mine fularul celei mai frumoase echipe din fotbalul românesc, Universitatea Craiova, campioana unei mari iubiri!

  Știu sigur că mă voi întoarce acasă cu toți leii mei!

  Ceea ce nu știu este dacă Știința va reuși să îmi îndeplinească o mare dorință: să mă facă să înnebunesc de fericire aici, în Afganistan, aducând un trofeu, după 25 de ani, pe stadionul "Ion Oblemenco"!"

  Despre pasiunea lui Florin şi de ce îi dedică Alin Buzarin, editorialistul Gazetei Sporturilor, victoria Universităţii Craiova în meciul din Cupa României cu Dinamo Bucureşti citiţi pe - https://goo.gl/ZdVj8F

  "Fii sigur, Florine, că au cântat și cu tine și te-au salutat în postul tău de veghe, cu tricolorul pe braț. Servește Patria și întoarce-te la locul tău, în Peluza Nord!"
  Alin Buzarin, Gazeta Sporturilor. Citiţi întregul editorial şi pe - https://goo.gl/ZdVj8F
  #ArmataRomâniei #mapn #România #Afganistan