Generalul de armată John Campbell alături de militarii români răniți în Afganistan Comandantul misiunii Resolute...

  Publicat pe 21.09.2015 21:29

  Generalul de armată John Campbell alături de militarii români răniți în Afganistan

  Comandantul misiunii Resolute Support și al Forțelor Statelor Unite ale Americii din Afganistan, generalul de armată John Campbell, i-a vizitat pe militarii români din Batalionul 811 Infanterie Protecția Forței “Dragonii Transilvani”, răniți în atacul cu mașină capcană produs ieri.

  Pe timpul vizitei efectuate la Spitalul Militar al Bazei Aeriene Kandahar comandantul misiunii Resolute Support a stat de vorbă cu fiecare dintre cei trei militari, i-a felicitat pentru modul în care își fac datoria și le-a urat însănătoșire grabnică. Militarii români răniți în atacul cu mașină capcană de ieri au primit, în semn de recunoștință, monede onorifice de la Generalul de armată John Campbell, Generalul de brigadă Paul Bontrager – comandantul Train, Advise, Assist and Command South, respectiv de la Command Seargent Major Delbert D. Buyers.

  Generalul de armată John Campbell a fost numit comandant al ISAF în august 2014, iar în ianuarie 2015 a devenit comandant al misiunii Resolute Support din care fac parte și militarii dejeni.

  #Afganistan #mapn