Nota 10… absolut! Pentru un elev, cuantificarea muncii este dată de rezultatele școlare. Pentru un elev, al oricărui...

  Publicat pe 09.02.2016 08:28

  Nota 10… absolut!

  Pentru un elev, cuantificarea muncii este dată de rezultatele școlare. Pentru un elev, al oricărui colegiu național militar, rezultatele sunt cu atât mai importante, cu cât ele capătă o valență în plus: te poziționează în ierarhia anului din care faci parte, îţi oferă un ascendent moral în abordarea examenelor viitoare, bacalaureatul şi admiterea la facultate.

  Patru cantemirişti, elev fruntaş Alina Gheorghe şi elevii caporal Iulia Condruz, Angelica Stanciu şi Ştefan Sava, au încheiat primul semestru al anului şcolar 2015-2016 cu media 10, la toate disciplinele. Efortul lor zilnic de a se autodepăşi, perseverenţa, munca şi eterna competiţie camaraderească cu colegul de lângă el i-a adus în topul performanţei educaţionale.

  Ca nişte veritabili sportivi, aflaţi sub directa îndrumare a profesorilor şi cadrelor militare ale colegiului – în calitate de antrenori, cei patru elevi au obţinut o victorie de etapă în campionatul vieţii, lung şi plin de provocări. Până la linia de sosire, mai sunt multe etape, dar, cu aceeaşi implicare, sigur vor reuşi să treacă acea linie tot primii.

  Foto: Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza

  #România #mapn #ArmataRomâniei #ForțeleTerestreRomâne #Breaza #CarieraMilitară