Gânduri bune de la Sibiu! „Cu oarecare întârziere, în numele meu și al colegului meu Alin Bratu vreau să vă mulțumesc...

  Publicat pe 25.02.2016 17:08

  Gânduri bune de la Sibiu!

  „Cu oarecare întârziere, în numele meu și al colegului meu Alin Bratu vreau să vă mulțumesc pentru suținerea deplasării noastre în Afganistan.

  Am avut ocazia, pe de o parte să materializam proiectele noastre și, pe de alta, să cunoaștem "pe viu" o altă față a Armatei Române. Contactul cu profesioniștii militari români a fost o revelație pe care am împărtășit-o deja publicului și despre care vom scrie și în viitor în materialele noastre.

  Ne permitem să felicităm Ministerul Apărării Naționale pentru felul care înțelege să activeze în teatrele de operații, Afganistan în mod special, și pentru felul în care își selectează echipele de acolo- oameni de calitate, cu o pregătire care nouă, civililor, ne-a dat în permanență un sentiment de siguranță.

  De la cei care s-au ocupat direct de relația cu noi și până la cei pe care i-am întâlnit doar în misiuni – toți cei din Batalionul 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” au fost pentru noi modele de comportament militar desăvârșit.

  Mulțumim pentru tot.

  Gânduri bune de la Sibiu!”

  Răzvan Marcu - jurnalist

  #MApN #România #Sibiu #Afganistan #NATO