O nouă sesiune de admitere la Institutul Medico-Militar Specializarea Medicină în Limba Engleză Institutul Medico-...

  Publicat pe 13.08.2018 18:35

  O nouă sesiune de admitere la Institutul Medico-Militar
  Specializarea Medicină în Limba Engleză

  Institutul Medico-Militar - UMF Târgu Mureș scoate la concurs 20 de locuri la specializarea Medicină – limba engleză. Durata studiilor: 6 ani.

  Recrutare: 13.08-24.08.2018. Cei interesați trebuie să se prezinte în vederea recrutării la sediul birourilor informare-recrutare din centrele militare județene/de sector pe a căror rază domiciliază.
  Condiții de recrutare:
  Vârstă maximă: 30 de ani împliniți în cursul anului 2018;
  Studii: liceu cu bacalaureat sau promovarea examenului de bacalaureat pana la data concursului de admitere.
  Pentru mai multe informații şi înscriere, cei interesați trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrului militar din judeţul/sectorul în care domiciliază. Adresele birourilor informare-recrutare pot fi descărcate aici: https://goo.gl/nduabh

  Selecție: 29-30.08.2018, în cadrul unuia din cele 4 centre zonale de selecție și orientare (Alba Iulia, Breaza, Campulung Moldovenesc sau Constanța), în funcție de arondarea centrelor militare județene/de sector.
  Probele de selecție constau în testare psihologică, parcurgerea unui traseu utilitar aplicativ și susținerea unui interviu de evaluare finală.
  Mai multe detalii găsiți AICI: https://goo.gl/BWzEsi

  Candidații admiși în urma participării la selecție se vor înscrie ONLINE, pe site-ul instituției de învățământ, în perioada 03-05.09.2018.
  Prezentarea candidaților înscriși online pentru concursul de admitere, va avea loc în data de 06.09.2018, ora 07:30, la sediul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.
  În data de 06.09.2018 candidații vor fi testați la limba engleză, această probă fiind eliminatorie.
  În data de 07.09.2018 va avea loc examenul de admitere.
  Mai multe detalii referitoare la admitere găsiți AICI: https://goo.gl/PZV1fC

  ✅Pentru obținerea unor informații detaliate vă rugăm să vă adresați birourilor informare-recrutare de care aparțineți cu domiciliul. Adresele și numerele de telefon sunt publicate AICI: https://goo.gl/nduabh

  Vă așteptăm!

  https://www.facebook.com/RecrutareMApN/

  Video: Centrul de Televiziune și Film al MApN.

  #ArmataRomâniei #carieramilitară #medicinămilitară #IMM #sefsmap