Rezumatul probelor de powerlifting și natație, în a 4-a zi, la Invictus Games Sydney 2018. Ziua de astăzi a fost una...

  Publicat pe 23.10.2018 16:00

  Rezumatul probelor de powerlifting și natație, în a 4-a zi, la Invictus Games Sydney 2018.

  Ziua de astăzi a fost una densă! Ce nu se vede pe tabela de marcaj dar se simte în incinta bazinului,când ești în public, este o emoție unică, generată de un singur om. El nu-și mai poate folosi picioarele, dar înoată din toată inima cu mâinile, pentru a reuși să termine proba.
  Este Ionuț Butoi și chiar dacă la proba de 50 de metri liber a ajuns cu greu la final, toți spectatorii din sală erau în picioare, îl aplaudau și îl încurajau. Acesta este spiritul Jocurilor Invictus: să nu te dai bătut, oricât de grea e provocarea și să ai în permanență oameni lângă tine care să te încurajeze.
  Bravo, Ionuț! Ești un adevărat Invictus!

  Laurențiu Serban, având un picior amputat, a reușit să-și depășească limitele, obținând o poziție onorantă în clasament.

  Este remarcabilă calificarea lui Ionel Bida in finala de mâine, care s-a clasat pe locul 3 la proba de 50m bras și pe locul 5 la proba de 50m spate.
  Bravo, Ionel!

  Ceilalți doi militari ai noștri, Cătălin Părvu și Doru Hamza au avut o conduită demnă, înotând alături de competitori din țări cu tradiție la înot.

  Tot astãzi, Nicolae Grigore a reușit să ridice, la powerlifting, 130kg.
  Bravo, Nicolae!

  Pentru ziua de mâine, vom fi alături de Ionel Bida în cele două finale de la înot, precum și de cei doi camarazi care vor participa la powerlifting, Valentin Ciolan, respectiv Eugen Pătru!

  Mult succes! Hai, România! Go Invictus!

  Foto Laurentiu Turoi