Elevii militari câmpulungeni sărbătoresc Ziua Armatei României Ziua Armatei, alături de alte sărbători cu specific...

  Publicat pe 25.10.2017 17:36

  Elevii militari câmpulungeni sărbătoresc Ziua Armatei României

  Ziua Armatei, alături de alte sărbători cu specific militar, se înscrie în categoria momentelor aniversare la care participă an de an elevii şi personalul Colegiului Naţional Militar„Ştefan cel Mare”. Ceremoniile militare şi activităţile organizate cu acest prilej constituie o modalitate de exprimare a sentimentelor de recunoştinţă şi de respect faţă de înaintaşi, dar şi un semn al apartenenţei la marea familie a Armata României a tuturor celor care învaţă sau îşi desfăşoară activitatea în cetatea de la poalele muntelui Rarău.
  Anul acesta, elevii şi personalul colegiului au participat la ceremonii militare şi religioase urmate de depuneri de coroane în garnizoanele Suceava şi Câmpulung Moldovenesc. Au fost invitaţi la aceste activităţi reprezentanţii instituţiilor publice locale, elevii şcolilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc, filialele locale ale Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război şi ale Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere.

  Foto: Laurentiu Sbiera

  #‎România‬#mapn#ColegiulNationalMilitar”StefancelMare#CampulungMoldovenesc#elevimilitari#Actualitate#CarieraMilitara‪#‎ARinvatamant‬