ELEVI MILITARI CAMPULUNGENI IN POLONIA https://www.youtube.com/watch?v=I-prqMI7wWs&feature=youtu.be În perioada 22...

  Publicat pe 30.10.2017 10:21

  ELEVI MILITARI CAMPULUNGENI IN POLONIA

  https://www.youtube.com/watch?v=I-prqMI7wWs&feature=youtu.be

  În perioada 22– 29.10.2017 s-a derulat o altă mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ Body in care colegiul militar campulungean este partener. De această dată, 10 elevi însoţiţi de 2 profesori au plecat în Polonia, la Gdansk, unde au participat la implementarea proiectului prin activitati diverse: relationare si cunoastere reciproca, workshopuri, sport experiences, cunoasterea zonei si a obiectevelor culturale, etc.

  ‪#‎România‬#mapn#ColegiulNationalMilitar”StefancelMare#CampulungMoldovenesc#EleviMilitari#ProiecteEuropene#CarieraMilitara ‪#‎ARinvatamant‬
  *****
  Proiectul european, Erasmus+, „Body Project” se desfăşoară pe durata a trei ani, cu participarea a opt şcoli din şase ţări europene: Italia, Franţa, Anglia, Portugalia, Polonia, România. Proiectul este o iniţiativă amplă care, la nivelul colegiului militar câmpulungean, implică toate ariile curriculare şi un număr mare de elevi.
  Proiectul abordează din diferite perspective importanţa interdependenţei dintre echilibrul mental şi echilibrul fizic şi a consecinţelor ce decurg din această legătură.