Mesajul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior Ovidiu-Liviu Uifăleanu, cu prilejul sărbătoririi...

  Publicat pe 03.11.2018 06:00

  Mesajul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior Ovidiu-Liviu Uifăleanu, cu prilejul sărbătoririi Zilei Vânătorilor de Munte

  În fiecare an, la 3 noiembrie, aniversăm Ziua Vânătorilor de Munte fapt care îmi oferă prilejul plăcut şi onorant să transmit gândurile mele de admiraţie, respect şi apreciere militarilor din trupele de vânători de munte.
  Această zi reprezintă un moment de cinstire solemnă a eroilor vânători de munte, care au luptat şi s-au jertfit, de-a lungul anilor, pentru promovarea şi apărarea idealurilor naţiunii şi statului român.
  Este şi motivul pentru care istoria vânătorilor de munte din Armata României nu poate fi disociată de cea a poporului nostru, atât timp cât momentele de cumpănă ale existenţei noastre au putut fi depăşite numai cu sprijinul decisiv al oştirii şi, implicit, al apărătorilor crestelor alpine.
  Aflaţi sub drapel, în ţară sau în afara hotarelor ei, vânătorii de munte, îşi respectă şi îşi onorează misiunile încredinţate, contribuind efectiv la promovarea imaginii României în lume.
  Dragi camarazi, trebuie să fiţi mândri că aveţi înaintaşi glorioşi, pe care acum, la moment aniversar, îi omagiem cu profund respect, păstrându-i veşnic în memorie!
  În virtutea acestor tradiţii, vă cer să slujiţi în continuare poporul, ţara şi instituţia militară cu acelaşi devotament şi vă îndemn să vă păstraţi curajul de a apăra oriunde şi oricând patria, cu hotărârea de a învinge!
  Cu prilejul sărbătoririi Zilei Vânătorilor de Munte, vă mulţumesc pentru modul exemplar în care v-aţi îndeplinit sarcinile profesionale şi vă doresc multă sănătate, putere de muncă şi satisfacţii profesionale şi personale alături de cei dragi!

  LA MULŢI ANI!
  #Romania #mapn #ArmataRomâniei #ForţeleTerestreRomâne