Lotul sportiv al Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, compus din sd.sg.maj. Petronela Lungu, sd.cap. Alisa...

  Publicat pe 07.05.2018 11:23

  Lotul sportiv al Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, compus din sd.sg.maj. Petronela Lungu, sd.cap. Alisa Glăvan, sd.cap. Ilona Maria Șocu, sd.cap. Alexandru Alungulesă, sd.cap. Răzvan Codrin, sd.mm. Vasile Mihai-Matei, sd.frt. Ionel Birnicu și sd.frt. Tudor Ilade, a participat, în perioada 3-4 mai, la Campionatul Militar de Cros, etapa finală pe Ministerul Apărării Naționale. În cadrul competiției, care a avut loc în garnizoana Pitești, au luat parte cei mai buni studenți ai academiilor și școlilor de maiștrii și subofițeri, alături de reprezentanții Universității Naționale de Apărare “Carol I”.
  Băieții au concurat pe distanța de 8 km, iar fetele pe distanța de 5 km. În clasamentul masculin, locul I a fost ocupat de studenții instituției noastre, urmați de elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre “Basarab I” Pitești și de studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța. La feminin, sd.sg.maj. Petronela Lungu a obținut locul II, același loc fiind obținut și de echipa noastră feminină. În clasamentul general, AFT Sibiu s-a clasat pe locul I.
  Felicitări campionilor!
  Semper Una!
  #Romania #mapn #ArmataRomaniei #ForţeleTerestreRomâne #Sibiu #studenţimilitari #ARactualitate