Studenţii AFT au participat, în data de 11 Mai 2018, la Jocurile Outdoor INVICTUS, din postura de parteneri şi...

  Publicat pe 12.05.2018 13:16

  Studenţii AFT au participat, în data de 11 Mai 2018, la Jocurile Outdoor INVICTUS, din postura de parteneri şi voluntari pentru cea mai neastâmpărată cursă cu obstacole dintr-o urbe molcomă din Ardeal. Peste 200 de copii din 12 grădiniţe şi şcoli din Sibiu s-au împărţit în bufniţe curajoase şi delfini, faimoşi şi războinici, roşii şi albaştri, pentru un traseu de poveste, provocator şi educativ.
  A fost încă un proiect de succes al Asociaţiei Voluntarilor INVICTUS, care împreună cu Grădiniţa cu program prelungit Nr.22 din Sibiu, au adunat în jurul lor AFT, Inspectoratul judeţean de poliţie Sibiu, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu şi Clubul sportiv comunitar Sibiu, precum şi alţi parteneri şi sponsori, cu toţii entuziaşti pentru jocuri de copii în aer liber, în spirit de învingători, în spirit INVICTUS.
  Felicitări organizatorilor! Vă mulţumim pentru implicare dragi voluntari, studenţilor Crina COTOARĂ, Andrei BEŞLEAGĂ, Gabriela VOICAN, Silviu NOAPTEŞ, Olguţa BODNAR, Ionuţ CUCOŞ, Ioan IVANCIUC precum şi preotului Florin PAVEL.
  Semper una!

  #Romania #mapn #ArmataRomaniei #ForţeleTerestreRomâne #Sibiu #studenţimilitari #ARactualitate