Structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală şi Mitropolia Ardealului, au...

  Publicat pe 25.10.2018 09:27

  Structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală şi Mitropolia Ardealului, au organizat, joi, 25 octombrie, în an centenar, manifestări dedicate aniversării Zilei Armatei - instituţie fundamentală a statului român care a contribuit semnificativ la crearea României Moderne.
  Activităţile au debutat la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, cu Ceremonia de depuneri de coroane şi jerbe de flori dedicată aniversării Zilei Armatei României. De asemenea, participanţii la ceremonie au putut vizita o expoziţie fotodocumentară dedicată zilei Armatei României, expoziţie ce va fi deschisă publicului până pe data de 29 octombrie.
  Activităţile dedicate Zilei Armatei s-au încheiat pe seară, când, începând cu ora 19.00, detaşamente compuse din cadeţi şi Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre au executat o retragere cu torţe pe itinerariul căreia au fost incluse o mare parte din monumentele eroilor din Sibiu.
  LA MULŢI ANI ARMATEI ROMÂNIEI!
  #Romania #mapn #ArmataRomaniei #ForţeleTerestreRomâne #Sibiu #studenţimilitari #ARactualitate