Repatrierea echipelor de instruire, consiliere și asistență din teatrul de operații Afganistan Text: Cristina TOMA În...

  Publicat pe 10.09.2018 06:24

  Repatrierea echipelor de instruire, consiliere și asistență din teatrul de operații Afganistan

  Text: Cristina TOMA

  În data de 7 septembrie, la sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” a avut loc ceremonia de repatriere a echipelor de instruire, consiliere și asistență din teatrul de operații Afganistan. Activitatea s-a desfășurat în prezența şefului de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonel Petru Pah.

  „Nu a fost o misiune ușoară, dar angajamentele făcute la începutul acesteia ne-au motivat în permanență, reușind astfel ca, după șase luni, să putem raporta: . Cel mai important lucru pentru mine, ca șef de echipă, este faptul că la sfârșit de misiune ne-am întors împreună la cei dragi” - a raportat comandantul echipei, locotenent-colonel Gheorghe Bendea.

  Şeful de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonel Petru Pah, a declarat: „Ați executat cu responsabilitate misiunile încredințate, ați făcut ca Armata României să fie cunoscută și apreciată în lume”.