Efortul este răsplătit

    “Consider că performanţa se obţine prin multă muncă, antrenament intens, iar motivaţia este cea mai importantă. Motivaţia este cea care stă în spatele succesului multor oameni.” ne transmite locotenent Daniel Şerban. Are 29 de ani şi este comandant pluton la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

    “Pentru mine, motivaţia constă în satisfacerea pe plan profesional, cât şi pe plan personal. În plan profesional, îndeplinirea sarcinilor atribuite, precum şi buna coordonare a subunităţii este cea mai mare reuşită.

    Menţinerea unui stil de viaţă sănătos este foarte importantă şi nu se poate realiza decât prin practicarea exerciţiilor fizice şi a sportului.” Daniel a început să practice sport regulat acum 3 ani după ce a absolvit academia, când a ajuns la Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte “Constantin Brâncoveanu” din Făgăraş, unde a urmat Cursul de bază pentru ofiţeri de infanterie. După absolvirea cursului, a luat în primire funcţia de comandant pluton la Regimentul 528 ISR “Vlad Ţepeş” din Brăila. Timp de 2 ani, cât a stat în Brăila, Daniel a continuat antrenamentele, îmbunătăţindu-şi condiţia fizică, fiind în acelaşi timp responsabil cu pregătirea lotului sportiv al regimentului, cu care a participat la concursurile organizate de M.Ap.N., obţinând rezultate foarte bune. În iunie, anul trecut, Daniel s-a întors la Sibiu, la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, dar acum ca instructor şi comandant pluton, însă a adus cu el şi anii de pregătire fizică, pe care îi continuă cu muncă asiduă. Pentru anul 2019, Daniel doreşte ca după finalizarea studiilor masterale să ocupe funcţia de instructor superior responsabil cu educaţia fizică militară din cadrul Centrului de pregătire militară din academie.

    “Pentru obţinerea rezultatelor dorite cât şi menţinerea lor pe o perioadă lungă de timp este nevoie de perseverenţă, ambiţie şi multă muncă.” încheie Daniel, căruia îi urăm succes şi multe împliniri pe plan profesional şi personal.