De #ZiuaNațională a României și eu #ParticipLaParadă!

Holhoș Alice · 29.11.2019
De #ZiuaNațională a României și eu #ParticipLaParadă!🇷🇴

Mă numesc Holhoș Alice, am 21 de ani și sunt studentă la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Deși am urmat un liceu civil, mi-am dorit dintotdeauna o carieră militară, fiind inspirată de modelul tatălui meu, ofițer în cadrul #ArmateiRomâniei. Totodată, am ales această specializare deoarece mereu m-a pasionat matematica, iar înclinația spre limbile străine m-a facut să aleg Academia Forțelor Terestre, renumită pentru numeroasele sale parteneriate cu universități străine și programele Erasmus, la care intenționez să particip în anii următori.

Cu certitudine, cea mai grea parte din pregătirea mea de până acum a fost trecerea de la viața civilă la cea de student militar, în cadrul modulului de pregătire militară de bază, însă m-am adaptat foarte repede solicitărilor și exigențelor mediului #militar. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul constant al colegilor mei de pluton, pe care îi consider a doua familie și alături de care am construit amintiri pe care cu siguranță le voi păstra tot restul vieții.

Ce îmi doresc pentru viitor? E o întrebare simplă pentru mine. Îmi doresc să lucrez într-un mediu multinațional și să particip la cât mai multe misiuni, iar #AcademiaForțelorTerestre mi-a deschis porțile spre oportunități ce mă aduc mai aproape de visul meu.

Semper una!