Mult dorite Moș Crăciun…

Marius Liuțe · 19.12.2019
Militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” au facilitat şi în acest an întâlnirea copiilor personalului unităţii cu Moş Crăciun, prin organizarea „Serbării pomului de Crăciun”.

Această activitate este una de suflet pentru militarii regimentului și aduce zâmbete largi pe frumoasele chipuri ale copiilor personalului. De asemenea, prin intermediul acesteia militarii îşi demonstrează aprecierea și grija pentru familiile care i-au susţinut în activitatea lor pe parcursul întregului an, unul  încununat de rezultate remarcabile la toate activităţile desfăşurate.

Personajul magic al copilăriei însoțit de sacul său plin de cadouri pentru copiii cuminţi a sosit la întâlnirea cu aceștia pe o maşină de luptă OSA-Akm. Căldura sufletească a militarilor și promisiunea unui moș darnic a înseninat feţele copiilor dar şi a părinților care i-au adus pentru această specială întâlnire.


Biserica Militară din Florești, locul sfânt în care Moșul a poposit pentru a împărți cadourile și în care copiii au vestit Nașterea Domnului, prin colinde și poezii specifice acestui mare praznic creștin, a amplificat emoțiile momentului.

Moșul a fost primit și de un grup de colindători condus de Ioan Dordoi și Felix Gălan, care au adus vestea Naşterii Domnului Hristos prin interpretarea unor frumoase colinde tradiționale, prevestind atmosfera sărbătorii de Crăciun.

Înduplecat, Moş Crăciun a trecut cu vederea micile năzbâtii copilărești și a oferit, fiecărui copil prezent, mult așteptatul cadou.


Cu această ocazie, comandantul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, colonel dr. Ioan Munteanu, a transmis subordonaților şi familiilor acestora: „Sărbători fericite!” şi „La mulţi ani!”