Șef de promoție!

Ioana Popa · 07.08.2020
Livia-Nicoleta Bârsan și-a construit cu ambiție, sârguință și responsabilitate drumul spre performanță. Conștiincioasă, ambițioasă și foarte implicată în tot ceea ce a întreprins, tânăra culege acum roadele muncii ei, absolvind academia ca șef de promoție pe Ministerul Apărării Naționale, cu media 9,57, îndeplinindu-și astfel visul din liceu, acela de a deveni ofițer de artilerie.

În anul III de academie, Livia a condus activitatea studenților, având cel mai mare grad onorific din rândul colegilor ei, responsabilitate urmată de multe situații provocatoare, care au contribuit la maturizarea și pregătirea ei pentru cariera de ofițer.

„Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că este extraordinar în ce a putut academia să mă transforme. Îmi place să mă gândesc că acest titlu vorbeşte de la sine despre o evoluție considerabilă pe care o datorez tuturor celor pe care i-am întâlnit aici şi întregului mediu academic. Academia mi-a fost casă dar şi un <<câmp de luptă>>. De aceea, nu a fost o universitate obişnuită, nimic nu se compară cu relațiile pe care le putem lega într-un astfel de mediu”, spune tânăra.

Livia studiază pe cont propriu limba italiană, germană și japoneză, iar în anii de studenție a urmat stagii de pregătire şi a participat la evenimente în cadrul academiilor militare din Ungaria, Franța, Italia, Austria, China și SUA. Pe viitor, Livia dorește să își îndeplinesc atribuțiile cu succes, să se autoperfecționeze şi să aducă un plus de valoare acolo unde își va desfășura activitatea.
Felicitări Livia şi mult succes în continuare pe acelaşi drum al performanţei!

Semper Una!

Sursa: Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu