Brigada 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa" - la ceas aniversar

Mariana Dinu · 01.07.2021
1 iulie este o zi importantă pentru fiecare militar din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa".

Se împlinesc 98 de ani de tradiții de când marea unitate a reprezentat cu mândrie familia vânătorilor de munte.

Cu această ocazie, a fost organizată o ceremonie militară în prezența colonelului Ilie-Marian Dragomir, comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa", care le-a mulțumit militarilor pentru efortul depus și i-a felicitat pentru modul în care au contribuit la îndeplinirea obiectivelor de instruire.

Totodată, cinci camarazi și-au încheiat cariera militară în acest cadru cu o semnificație deosebită.
Plt adj. pr.  Costel Anton, plt. adj.  Ionel Anton,  plt. adj. Aurel Dumitru, plt. maj. Cristinel-Claudiu Leonte și cap. II Marin Stancu au făcut parte din comandamentul brigăzii și subunitățile de brigadă.
Pentru fiecare dintre ei emoțiile au fost foarte mari și s-au despărțit cu greu de colectivul cu care și-au petrecut cei mai mulți ani din viață.

"Vreau să mulțumesc colectivului Companiei Comunicații și Informatică pentru că am devenit mai buni, mai performanți și am demonstrat că ne putem dezvolta indiferent de context.
În același timp le mulțumesc și militarilor din familia vânătorilor de munte, pe care am avut ocazia să îi întâlnesc. Am să vă păstrez mereu în suflet. Vă mulțumesc!" - Plt.adj. Ionel Anton.

"Meseria militară presupune sacrificii, prin care fiecare dintre noi am jurat să apărăm țara, fiind conștienți că oricând o vom face chiar cu prețul vieții. În cadrul brigăzii am avut parte de
un colectiv minunat și de multe provocări. Vă doresc să aveți parte de împliniri și satisfacții atât în plan profesional cât și în plan personal. Am onoarea să vă salut!” - plt. adj. Aurel Dumitru.
 
Sursă text și foto: Cpt. Mariana Dinu