Anghel Alin-Ionuț, un elev cu rezultate bune și un prieten de nădejde

Laura Bașturea · 26.01.2023
Anghel Alin-Ionuț, elev în anul 2 de studii în cadrul Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, arma Aviație, specializarea Armament, este unul dintre elevii care s-a remarcat pozitiv în perioada şcolarizării. Cadrele militare şi didactice afirmă că este un elev cu rezultate bune, implicat în toate activităţile şcolare şi extraşcolare, iar colegii îl apreciază drept un prieten de nădejde, omul pe care se pot baza în orice situaţie.
 
Absolvent al Colegiului Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie, judeţul Hunedoara şi al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, specializarea Educație fizică și sport, acesta a ales cariera militară din dorinţa de a-şi demonstra că poate accede într-un sistem riguros, în care disciplina şi loialitatea ocupă loc de cinste. Persoană optimistă, sociabilă și deschisă la orice provocare, Alin a descoperit noi talente şi abilităţi în perioada anilor de studiu. Membru al corului şcolii şi al lotului sportiv, prezentator și organizator al mai multor evenimente artistice, Alin a reuşit să deţină rolul de coordonator al cercului cultural artistic al şcolii, secţiunea „Teatru şi interpretare scenică”.
 
„Îmi place să relaționez cu oamenii, mă integrez foarte ușor într-un grup, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am ales armata. Îmi place să duc lucrurile la capăt cât mai bine atunci când primesc o sarcină și cred că acesta este primul lucru care definește conceptul de maistru militar. Pe parcursul acestor 2 ani m-am implicat în multe activități diverse şi am avut posibilitatea de a cunoaște oameni minunați, reuşind astfel să acumulez multe cunoștințe şi experienţe care m-au îmbogăţit ca om. Pentru acest parcurs din viața mea îi sunt foarte recunoscător familiei mele, care mi-a fost mereu alături, m-a sfătuit și m-a sprijinit în fiecare decizie pe care am luat-o!”
 
Felicitări, Alin, pentru decizia de a alege cariera militară şi Forţele Aeriene Române! Mult succes în continuare!