Sublocotenent inginer Emilia Pătrulescu - șef de promoție la specializarea „Topogeodezie și automatizarea asigurării topogeodezice”

Grațiela Mihăescu · 24.08.2023
Sublocotenent inginer Emilia Pătrulescu a fost declarată șef de promoție la specializarea „Topogeodezie și automatizarea asigurării topogeodezice”, din cadrul Facultății de Sisteme Integrate de Armament, Geniu și Mecatronică, din Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.
Emilia Pătrulescu a absolvit Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” în anul 2019 și a reușit să-și îndeplinească visele, rămânând motivată și competitivă și în mediul universitar.
 
„După ani de muncă asiduă, sacrificii și multe ore petrecute învățând și dezvoltându-mă, am reușit să ating acest obiectiv important.
Sunt copleșită de bucurie și recunoștință că am ajuns la capătul acestei călătorii academice.
De-a lungul anilor, am avut oportunitatea de a întâlni oameni extraordinari, profesori dedicați și colegi care mi-au devenit prieteni pe viață.
Nu pot să trec cu vederea sprijinul imens pe care l-am primit din partea familiei și prietenilor mei dragi. Ei au fost întotdeauna acolo pentru mine, încurajându-mă, oferindu-mi încredere și susținere necondiționată. Fără ei, nu aș fi ajuns astăzi să sărbătoresc această realizare.
Îmi doresc să folosesc cunoștințele mele pentru a contribui la societate, pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a continua să învăț și să mă dezvolt în fiecare zi”, a transmis Emilia.

Odată cu noile trese pe epoleți și trecerea la statutul de ofițer inginer, Emilia urmează să deschidă noi porți spre succes într-una din cele mai frumoase profesii, care îmbină știința și arta militară cu arta și științele inginerești.
Felicitări, Emilia, pentru rezultatul remarcabil obținut!
Mult succes în viață și în frumoasa carieră militară care te așteaptă!